muurtje slopen

Op de eerste foto kun je goed zien waar de aanbouw aan de achterkant van het huis nou precies is (op verzoek: speciaal voor jou, Magda 😉 ). Gister was het tijd om een muurtje te slopen om een raam te kunnen verzetten. Gelukkig ging hij diezelfde dag ook weer dicht – anders was het wel erg winderig geweest in onze slaapkamer…

De vermoeidheid begint een beetje toe te slaan, ook de temperaturen hier beginnen ineens onwijs te schommelen; waar het zondag en maandag nog 38 graden was en helemaal benauwd, is het nu stormachtig weer,lijkt het regenseizoen te zijn begonnen en hebben we voor het eerst sinds ‘de bouwclub’ hier is onze truien aan! Vandaag hebben ze de hele ringbalk van de aanbouw aan de achterkant gestort, een enorm klus. Nog 2 dagen doorbeulen en dan bereiden ze zich voor op de trip terug naar NL.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2015/11/04/muurtje-slopen/

3 reacties

  • Henk Schoemaker op 7 november 2015 om 09:43
  • Reageer

  Beste familie Obdam,
  Wat is er veel werk verricht bij jullie, en dat bij hoge temperaturen. Jullie hebben echt wat neergezet!
  Prachtig al die foto’s. Hartelijke groet aan het bouwteam en een goede reis terug gewenst. We wensen jullie veel zegen op jullie werk. Hartelijke groet, Henk en Karin Schoemaker

  • Dia en Joost doef op 5 november 2015 om 19:34
  • Reageer

  Wat een veranderingen bij jullie! Eerst dat prachtige filmpje van stromen van Levend Water en nu van de aanbouw! Complimenten voor alle werkers! Nog effen doorzetten en dan een veilige reis naar huis!

  • Marleen den Boer op 5 november 2015 om 08:08
  • Reageer

  Er wordt hard gewerkt. Prachtig om het te volgen. Jullie houden ons goed op de hoogte. Bid voor jullie. Goede reis alvast voor je ouders, Sandra !

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.