Doe je mee? …bouwen aan de toekomst!

Lieve mensen, het gaat heel goed: mijn vader, Age Gorter en Nico Brouwer werken keihard om hopelijk in de komende week nog de muren en het dak af te krijgen (10 november vliegen ze terug naar NL). Daarna komen er nog meer Nederlanders op bezoek om ons te helpen alles hopelijk dit jaar nog af te maken. Jij kunt ook helpen, want ook al is er al ruimhartig gegeven, er is ook nog veel geld nodig om alles af te kunnen maken. Bekijk het flimpje en denk er over na om mee te bouwen!

 

Waarom bouwen we ook alweer? Het is al jaren onze wens om ons huis uit te breiden en nu lijkt de tijd aangebroken te zijn! Bijna dagelijks komen er zwangeren en moeders met zieke kindjes aan de deur. We helpen ze graag, maar… er is eigenlijk geen goede plek om ze te onderzoeken. We doen het in Judah zijn slaapkamer, maar dat is ook al de logeerkamer. En dat terwijl we het grootste deel van het jaar logees in ons huis hebben, dus Judah slaapt nog steeds heel vaak bij ons op de kamer, oftewel: het wordt allemaal een beetje krap. Daarom zijn we gestart met de bouw van een onderzoekskamer aan de voorkant van ons huis en 2 extra slaapkamers plus een klaslokaal voor Judah aan de achterkant van ons huis. Er is namelijk geen goede school hier voor Judah, dus ik zal hem thuis les gaan geven en er zullen vast ook regelmatig andere kindjes gezellig aanschuiven.
Mijn (Sandra’s) ouders zijn nu bij ons in Mozambique samen met mijn oom Age Gorter en Nico Brouwer (een bevriende metselaar) en ze werken allemaal keihard om de muren en het dak af te krijgen. Daarna komen er nog meer Nederlanders op bezoek om ons te helpen alles hopelijk dit jaar nog af te maken. Jij kunt ook helpen, want ook al is er al ruimhartig gegeven, er is ook nog veel geld nodig om alles af te kunnen maken. Bouw je mee?

Bedankt!!! Frank, Sandra en Judah Obdam
Giften voor dit project zijn welkom op:
NL05 INGB 0004 1080 74
t.n.v. Rafael Almere Zending
o.v.v. bouwproject

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2015/10/30/doe-je-mee-bouwen-aan-de-toekomst/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.