Terug naar Projecten

Project: Ondersteuning lokale zendelingen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190529-Base-017-1024x684.jpg

Wij zijn dankbaar dat we zoveel Mozambikaanse collega’s in ons team hebben! Toch is het zeker niet makkelijk voor een Mozambikaan om zendeling te zijn; velen leven zelf nog onder de armoedegrens (lees: onder de 1 dollar per persoon per dag!!). Wij bemoedigen hen graag door eens een extraatje te geven in de vorm van voedsel of geld. Ook dragen we met de giften aan dit project bij aan de prachtige bedieningen die zij hebben. Bijvoorbeeld:

* Nelito en Paulina *

Hebben in ’14 met hun zoontje bij ons hun DTS (Discipelschaps Training School) gedaan, zijn sindsdien 3 kinderen rijker en nog steeds vol van het goede nieuws van Jezus Christus! Nu komen ze met z’n zessen rond van 65 euro per maand en om geld te besparen skippen ze regelmatig hun ontbijt. Mocht je hen willen bemoedigen met een eenmalige- of maandelijkse gift, zou dat meer dan welkom zijn!

* Jone en Carolina *

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is mail

Al zendelingen vóórdat Frank en ik in 2003 Mozambique kwamen verkennen. Eerst was het alleen Jone, maar in 2015 heeft ook zijn vrouw een DTS (Discipelschaps Training School) gedaan en samen zijn ze actiever dan ooit! Ze bezoeken wekelijks het dorp Lutuesse waar velen nog nooit de naam van Jezus gehoord hebben. Zij willen daar een simpel huis gaan bouwen, zodat ze er zelf vaker naar toe kunnen gaan en ook teams kunnen ontvangen. Graag helpen we hen!

Maandag 11 mei 2020 is Jone door een ongeluk om het leven gekomen… een enorme schok voor iedereen. Een geloofsheld is gestorven, hij was de één van de eerste Yao christen in een tijd dat de Yao christenen nog op één hand te tellen waren. Hij laat zijn lieve vrouw met 4 kinderen achter. Dit gezin heeft al zóveel geleden…. wij blijven om hen heen staan!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/projecten/project-ondersteuning-lokale-zendelingen/