Frank is thuis!!!

Jawel; na 10 dselfieagen alleen met Judah in huis te zijn geweest is Frank vanavond weer thuisgekomen!!! Uiteraard niet zonder de spannende avonturen onderweg. Vanmorgen ging Frank met frisse moed op weg naar Lichinga, maar 40 km buiten Cuamba blokkeren de voorwielen van de auto ineens volledig en dus gaat de auto automatisch vol op de rem. Frank dacht dat de versnellingsbak weer problemen had gegeven en belde dus maar meteen de monteur in Cuamba. Om 7:40 zegt die monteur dat hij er zó aankomt… Maar om 12:00 was hij nog steeds niet uit Cuamba vertrokken…

Gelukkig stopte een voorbijganger al na 15 minuten om te vragen wat er aan de hand is en of hij kan helpen? Blijkt het een automonteur te zijn! Hij is op weg naar een klus en heeft dus al zijn gereedschap bij zich. Het blijkt gelukkig niet de versnellingsbak te zijn.  Één voor één tillen ze alle wielen op met de krik en bij het derde wiel zien ze dat het wiel vast zit. Dus het wiel eraf en geprobeerd de stang eruit te krijgen, maar dat ging niet. Daarom de hele voor differentiaal eraf open in de brandende zon, 32 graden en letterlijk midden op straat. 4 uur sleutelen later (van 8:00- 12:00 zonder ook maar een minuutje pauze) is het allemaal gelukt en kan Frank weer rijden. Ondertussen werd er in Lichinga naarstig gebeden. Om 19:30 kwam Frank thuis en konden we hem eindelijk weer een dikke knuffel geven.

Nu maar lekker uitrusten en op adem komen! De stroom valt hier toch constant uit vanavond, dus dan kun je toch net zo goed in je bedje liggen.Dank voor jullie meeleven en hopelijk snel weer wat gezelligere berichten!

Sandra, Judah EN Frank!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2014/03/13/frank-is-thuis/

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • Poulien van Dam op 14 maart 2014 om 16:09
  • Reageer

  Fijn dat Frank weer thuis is! Wat een verhaal, nu bidden en hopen dat het voorlopig weer ff klaar is met die auto!

  • Ciska op 14 maart 2014 om 10:31
  • Reageer

  Geweldig dat er een “Barmhartige Samaritaan”langskwam om te helpen en wat heerlijk dat jullie nu weer bij elkaar zijn!

  • tamara op 14 maart 2014 om 02:28
  • Reageer

  Altijd fijn als manlief weer thuis is! Geweldig dat de automonteur kon helpen. Dit keer moest degene naar wie hij onderweg was maar “even” wachten ;-p

 1. Dus idd. . . Frank is ECHT vandaag METauto thuis gekomen… gebed is verhoord en geweldig zo`n monteur op je pad te krijgen !
  Een fijne tijd met z`n drietjes.
  X X X mam

  • jet op 13 maart 2014 om 21:20
  • Reageer

  a lief judah lekker tegen papa aangekropen wat zal die blij zijn zijn vader weer te zien geniet ervan!

  xxx Peter en Jet

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.