morgen dan ECHT???

Lieve mensen,

Even een kort berichtje. Frank is nog niet thuis, maar vandaag is het dan tòch gelukt om met het kapotte onderdeel én met het nieuwe onderdeel én wat laswerk de auto weer rijdende te krijgen. Dat moest uiteraard weer langer duren dan eerst gedacht, maar het is uiteraard echt beter als Frank mét auto naar huis komt. Morgen om 06:00 uur gaat hij rijden en als de wegen niet te modderig zijn, hij niet vast komt te zitten (want de four-wheel-drive doet het dus nog niet) en als de rivieren niet overstroomd zijn, dan kan het zowaar zijn dat Frank echt morgen thuis komt! We kijken uit naar zijn komst en zullen snel weer wat laten horen. Bedankt voor het meeleven en meebidden! Sandra

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2014/03/12/morgen-dan-echt/

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.