en nog niet thuis…

Hallo lieve mensen die allemaal zo super lief met ons meeleven!

Helaas…. Frank is nog steeds niet thuis… Het onderdeel dat ze erin zouden zetten was te klein…

Dus ging Frank maar alle kleine thuis garages in Cuamba langs om te vragen of er iemand toevallig dat onderdeel had. Toen was er iemand met een broer in Lichinga die dat onderdeel had, zelfs van een Prado, dezelfde type auto dus! Die man heeft hem de volgende dag (gister) op een vrachtwagen richting Cuamba gezet. Vanmorgen kwam het onderdeel uit de vrachtwagen maar…. dit onderdeel was al helemaal niet wat we zochten; het paste totaal niet (hoefden ze niet eens te proberen). Wat een frustraties… dus morgen proberen ze nog 1 idee uit, wat een laatste strohalm is. Mocht dit lukken, dan komt Frank overmorgen thuis met auto, maar mocht het niet lukken (wat veel waarschijnlijker is), dan komt hij ook overmorgen thuis, maar dan met de minibus (gezellig, 11 uur lang). Dan laat hij onze auto dus achter in Cuamba en gaan we eerst even hier op adem komen en een nieuw en beter plan bedenken. Want uiteraard moet die auto toch echt ook in Lichinga aankomen. Maar voor alsnog hebben we het wel lang genoeg zonder elkaar uitgehouden en wordt het tijd om in ieder geval aan ‘gezinshereniging’ te denken. Liefs, Sandra!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2014/03/10/en-nog-niet-thuis/

3 reacties

8 pings

Naar het reactie formulier

  1. Oh my, WAT een drama. heel veel sterkte gewenst.

  2. Lieve schat,
    Wat een gedoe zeg. Als ik dit zo lees, zakt de moed bij mij in m’n schoenen. En dat allemaal door die ellendige regen. Wat zou ik je nu graag een stevige knuffel willen geven en je zeggen dat het weer goed komt. Je mag even op mijn brede schouders leunen en ik zou er graag voor je zijn. Maar die rottige auto kan ook ik niet maken. Misschien moet de AIMNI ook nog maar gaan leren voor automonteur of word dit de zoveelste cursus voor jouw??? Eén ding is zeker, op deze manier word je super all rounder. Lieve schatten, ik wens jullie heel veel sterkte met alles!!! Dikke knuffel van Tante Gerda

  3. Knuffels en veel sterkte. Hoop dat het morgen toch echt gaat lukken en Frank weer veilig thuiskomt. Veel liefs van ons allemaal hier.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.