de aftrap…

Met een vrolijk aangeklede zaal, 28 studenten, 30 kinderen, liters limonade, boterkoek, popcorn en een prachtige openingsdienst zijn we vandaag officieel van start gegaan met onze Discipelschap Trainings School. Het thema is: ‘niet langer ik, maar Christus woont in mij'(Gal 2:10). We hadden een zaal vol met alle studenten en staf van de school, familie, bevriende zendelingen en lokale voorgangers. In totaal bijna 200 man in ons leslokaal; we hadden nog nooit zoveel mensen tegelijk in ons leslokaal gehad! Het was een enorm succes. Dat belooft wat voor de komende maanden. We zien uit naar wat God verder gaat doen!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2013/06/08/de-aftrap/

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.