uitbundige kerkdienst

Hoe was het bij jou in de kerk vandaag? Hier is het in ieder geval nooit saai. Op dit moment zijn we in Meponda met alle stafleden van de aankomende DTS en gaan we naar de lokale kerk aldaar. Een paar weken geleden waren we (nog met pap en mam!) in een lokale kerk in Lichinga. We zaten opgekropt in een hutje van zinken golfplaten waar de zon lekker op scheen, maar regelmatig zei de zangleidster: “we moeten gaan staan en dansen, anders krijgen jullie het koud!” Haha! Uiteindelijk duurde de dienst 4 uur, met dank aan onze eigen collega die kort maar krachtig preekte, anders had het zomaar nog een uurtje langer geduurd!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2013/06/02/uitbundige-kerkdienst/

3 reacties

  • Annemieke op 3 juni 2013 om 13:49
  • Reageer

  En dat zonder band. Heerlijk om te zien/horen. Je kunt dan toch niet stilzitten? Prachtig/genieten.
  Hartelijke groet en God Bless.

  • Klaudia op 2 juni 2013 om 18:07
  • Reageer

  wat heerlijk! wij hadden vandaag ook 2 geweldige diensten. 1 in Amersfoort waar Gideon opgedragen werd. Daar hebben ze een zangleidster die zingt, piano speelt en viool! en bijna allemaal tegelijk 🙂 Daarna naar onze dienst in Almere. Daar hadden we een doopdienst met 15 dopelingen. Een groot feest aan het Weerwater. God is goed en overal het zelfde en voor altijd. x x x

  • Vanessa op 2 juni 2013 om 12:51
  • Reageer

  Wat geweldig leven van de Geest soringt uit je beeld!!!
  Wat zou ik graag een maandje bij jullie zijn 🙂
  Veel zegen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.