grmpf, grumble, modder en humphff

Sjonge ponge zeg, is me dat ff een domper. Heb ik de gasten van de elektriciteitscentrale eindelijk zover dat ze gaan kijken of ze ons kunnen aansluiten, komen ze met een offerte van 4.000 euries op de proppen. Voor maar 150 meter lijn!!!! Het blijven toch een stelletje profiteurs ook. Terwijl we al eeuwen op de lijst om aangesloten te worden (en dat gaat ooit ook wel GRATIS gebeuren). Ik dacht we gaan het proces versnellen en ze zeiden als ik nou kabel kon betalen, want die hadden ze niet meer, dan hadden zij de rest wel. Maar nu we terzake willen komen schuiven ze opeens alles op onze lijst en zouden de heren graag zien dat wij alles zouden betalen, dat leek ze wel een goed idee. Na weer gesprekken over en weer tot en met de directeur aan toe wachten we nu zijn bezoek in eigen persoon af. Voor een ieder die ff geen idee had waar hij voor kon bidden, dit is de winnende tip!

Liefs uit een licht gefrustreerd (gelukkig alleen op elektriciteitsgebied) Lichinga,

PS: voor de rest gaat het hier hartstikke goed; vrouw mooi, kind geniaal, wc-deur bijna geplaatst, houten dek goed onderweg en de Heer is bij ons!

PPS: voor de stiekeme bidders van de vorige keer nog een bemoediging: mijn astma en stofallergie zijn dramatisch verminderd en het gaat een stuk beter met good old Frankie

Blessings,
Frank, Sandra, Judah en David (je weet wel, van de wc-deur maken en zo)

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2012/08/13/grmpf-grumble-modder-en-humphff/

2 reacties

  1. Zonder electriciteit kun je even zo goed jullie licht laten schijnen

  2. Hm, dat heet gewoon echt ‘frustratie’! En ik denk dat die zin ‘het gaat ooit wel GRATIS gebeuren’ je al op het spoor gezet heeft! Geduld! Ik zegen de kabelarij en de bekabelaars en de directeur dat ze zeer spoedig hun werk doen! Heer, we vertrouwen op U en we bidden dat U ingrijpt zodat er inderdaad electriciteit komt zónder die extra kosten. Dank U voor de vrijmoedigheid die we mogen hebben in Jezus’ Naam daarvoor!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.