Itepela

Wij hebben een van de DTS outreach teams naar Itepela gebracht. Zij blijven daar voor 2 weken, voor ons was het gewoon een dagje op bezoek. Meteen even wat foto’s van het trainingscentrum aldaar gemaakt, helemaal gemaakt van lokaal materiaal, maar waar prima teams zoals deze ondergebracht kunnen worden. Geraldo en Luísa wonen nu in het huis dat eens Fred en Paula gebouwd hebben, direct naast het trainingscentrum (het bont geschilderde huis met de watertoren ernaast). Hun 3 kinderen zie je ook op de foto’s: Rute, Calebe en Joshua. Joshua is een half jaartje ouder dan Judah, dus vast een leuk speelkameraadje in de toekomst.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2011/10/07/itepela/

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.