Teamweekend!

Wij zijn laatst in Mitava geweest, een heel bijzonder dorp waar we nog vaak zullen komen. 

30 oktober gaan we met alle collega`s van Jeugd met een Opdracht Niassa (de provincie waar we wonen) naar Itepela, voor een tijd van evaluatie en vooruitkijken. Wij bezorgen onze collega`s al een hoop werk met al onze vragen op de gebieden communicatie en financien, want dat zijn de gebieden waarin wij ons steentje bij zullen dragen in het belang van het hele team.

Itepela ligt ca. 100 km bij Lichinga vandaan, het is echt `in the middle of nowhere`, en je kunt er werkelijk niks kopen; niet eens brood of wc papier… Maar 3 gezinnen uit ons team wonen daar en voor hen is het erg leuk om zoveel bezoek te krijgen voor een lang weekend. En het is heel bijzonder dat echt het hele team aanwezig kan zijn (26 volwassenen en 9 jonge kids).

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2008/10/28/teamweekend/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.