Kort berichtje

Hoi Hoi,
Ik heb op de memory stick een heel verhaal gemaakt maar dat krijg ik hier niet op de computer. Dus voor het hele verhaal moeten jullie nog even geduld hebben. Alles gaat goed hier……details volgen later.

berichtje voor Margot: misschien kun je vragen of Rico even naar de koelkast wil kijken; het ding is vrij nieuw dus hij zou het moeten doen.

berichtje voor Eurodecor: ze zijn hier nog lang niet Sox-compliant dus ik blijf nog even hier als jullie het goed vinden 🙂

berichtje voor iedereen: we missen jullie heus wel een beetje ondanks dat we hier zo´n goede tijd hebben en we zijn blij met alle berichtjes op de log.

doeiiiiiiiiiiiiii.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2006/03/06/kort-berichtje/

7 reacties

Naar het reactie formulier

  • Mam Obdam op 8 maart 2006 om 15:10
  • Reageer

  Hallo Lieverds.
  Als het goed is hebben jullie net de groeten van mij gehad. Ik heb net, voor ik de groeten verzond al een berichtje geprobeerd te verzenden (zelfstandig) maar is volgens mij niet gelukt. Die daarna denk ik wel. Daarom deze met wat inhoudelijk nieuws. Fijn dat jullie daar tot zo’n zegen kunnen zijn, en daardoor zelf ook zo gezegend door worden . Veel regen daar? of mooiweer? hier vaak sneeuw, wel erg mooi. Marion heeft haar tweede rijles gehad. Ze vind het gaaf. Hier gaat alles goed. De Walsthouden we op de hoogte van jullie belevenissen. Geniet van de tijd het werk de mensen en de omgeving daar. Als jullie terug zijn wil ik alles horen. Veel liefs en knuffel van Mam Obdam.

  • Mam Obdam op 8 maart 2006 om 14:59
  • Reageer

  Hallo frank en Sandra Groetjes en knuffel. Mam Obdam

  • Anneke op 8 maart 2006 om 09:55
  • Reageer

  We blijven meelezen hoor!
  En het werkt lang niet altijd zoals je wil met die computers & internet, maar goed jullie kunnen in ieder geval wel onze reacties lezen.
  Rico is weer beter trouwens, had een soort 1 daagse griep. Geen vogelgriep, dat scheelt weer.
  Hier gaat alles prima. Anneli is verkleed als prinses naar school want alle juffen en meesters vieren hun verjaardag vandaag. Veel prinsessen dus op school vanmorgen. Erg grappig om te zien. Uiteraard nemen de prinsessen het uiterst serieus! Jasmijn hobbelt lekker door en maakte ons vanmorgen wakker met: Pappa, mamma, ik heb een kopje thee voor mamma en een koffie koffie (kopje koffie)voor pappa.
  Nou en het was heerlijk.
  Ik ga even de Hollandse kou in hier en boodschappen doen.

  Een zoen met frissen wangen,
  Anneke

  • @nneke op 7 maart 2006 om 21:12
  • Reageer

  Hoi!

  Leuk om via deze site al jullie belevenissen te kunnen lezen!

  We wensen jullie veel plezier en bovenal Gods Zegen toe!

  Groetjes van Harmen Otto, Anneke en Elianne

  • Miranda en Roy op 6 maart 2006 om 21:01
  • Reageer

  En dan nu eindelijk een berichtje van mij… ik volg jullie trouw hoor… maar meestal met mijn ogen al half dicht.

  Fijn dat het zo goed gaat inmiddels met jullie. Gaaf Sandra, dat je met Marleen en die arts bent meegegaan! Lijkt me echt heel bijzonder weer.

  Sandra, ik heb al bijna een week niet meer naar een hartje kunnen luisteren!!! ik verbreek mijn record nog! Maar alles gaat uitstekend hier. voor zover ik dat aan de buitenkant kan beoordelen, haha. Ik eindig tonnetje rond als het zo doorgaat.

  Voel je niet beschaamd om evengoed een kindje voor ons mee te nemen hoor! Met Liefde… 😉

  Nou, we blijven lezen, blijf schrijven!

  Miranda. en Roy

  • aRaj op 6 maart 2006 om 17:08
  • Reageer

  Hm, ik lees op dit blog dat ik voor het karretje wordt gespannen. Gaan zelf lekker naar het warme Afrika, kan ik de koelkast gaan maken..

  Bericht voor Margo:
  Nou Margo, Bel me maar, dan kom ik ff langs…. als ik me weer wat beter voel!

  Bericht voor Franke en Sandra:
  Geniet maar lekker van jullie tijd daar ene …wat mij betreft: Plak er nog maar een paar weken aan vast 🙂

  aRaj

  • Reinder & Klaudia op 6 maart 2006 om 16:48
  • Reageer

  he schatten. Jullie missen hier een hoop sneeuw en hagel en onweer en kou 🙂 Is het hier eens winter zijn jullie er niet.
  Hoe is het weer daar?
  Fijn te horen dat jullie zo ‘van dienst’ kunnen zijn daar. mensen kunnen bemoedigen in hun talenten. God is goed!
  Zo en dan nu huizen shoppen? Lijkt het een beetje wat? Hoeveel betaal je daar zo’n beetje voor een redelijk huis? Kun je als buitenlander zomaar alles kopen wat je wil? Hoe zit dat met de grond? Hebben ze daar ook zo iets als bestemmingsplannen?
  Maaruh, jullie komen nog wel weer eerst terug hoop ik?
  Liefs en groetjes van ons alle 6,
  Reinder, Klaudia en kids

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.