Feest in Nampula!

Onze kids zijn ondertussen op de YWAM (Youth With A Mission) basis in Nampula aangekomen, waar wij zelf ook zijn omdat we de Leadership Development Course(mede) leiden. Deze basis weet ontzettend goed hoe gasten te ontvangen en hieronder de video daarvan:

Afgelopen maandag zijn onze school en de King’s Kids samen de week gestart met een prachtige tijd van aanbidding. Heerlijk buiten, super bijzonder! Er zijn 53 staf bij de King’s Kids (waarvan 10 gelinkt aan onze provincie), die meteen training krijgen. En 151 kinderen (waarvan 32 uit onze provincie). Samen met koks en mensen voor de beveiliging: 228 personen!! Het zou best wel eens kunnen dat King’s Kids dus ook wat gaat worden op onze basis… als het aan de kids ligt… King’s Kids is een uitstekende manier om jonge staf mogelijkheden te geven om te groeien in leiderschap en voor kids om te groeien in hun geloof, goede vrienden te maken en natuurlijk lekker te dansen! Onze school heeft (in wisselende samenstelling, maar totaal) 13 stafleden en 26 studenten. Kijk mee:

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2024/01/24/feest-in-nampula/

1 reactie

    • pap en mam oap en oma op 25 januari 2024 om 11:13
    • Reageer

    Lieve kids . Wat een enorme verrassing dat jullie dit voor het thuisfront hebt opgenomen. Als ik het zie ben ik altijd ontroert. Wat een enthousiasme en wat een aanbidding. Wij weten ook wel dat het niet alleen maar Halleluja er is ook heel veel strijd, maar HIJ is OVERWINNNAAR, aan Hem alle eer .Lieve groet dikke knuffels en we zien naar jullie komst in Nederland uit.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.