Mooie Nieuwjaarsactie!

King’s Kids

Dit zijn (een aantal van) de kinderen van onze lokale stafleden. Deze maand komt er in Nampula (waar wij nu zelf ook zijn omdat we hier een Leadership Development Course leiden), een 10-daagse King’s Kids – kamp waar zij HEEL GRAAG heen willen gaan. Daar leren ze verschillende dansen – wat ze helemaal geweldig vinden EN zullen ze hun eigen relatie met God verdiepen – waar zij ook enorm naar uitkijken.

In totaal willen 34 deelnemers gaan: 27 kinderen, begeleid door 7 jonge stafleden.

Help jij hen te gaan? We hebben een actie aangemaakt op Supp.to

https://supp.to/kids-in-mozambique

EN tegelijkertijd hebben we super goed nieuws over Mitava: daar gaat de kleuterschool weer open!! De voorbereidingen zijn in volle gang en na de zomervakantie (jawel – het is zomer hier – en zeker hier in Nampula SNIKHEET….), dus in februari – gaan we starten. GROEI! God spreekt heel duidelijk over onze tentpinnen wijder uitzetten. Doe je mee?

Alle zegen in dit nieuwe jaar!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2024/01/09/mooie-nieuwjaarsactie/

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.