Een Afrikaanse look… Tessa

Ondertussen zijn we al een maand in Lichinga en wat gaat de tijd snel! Omdat we hier nu al zo een tijd zijn leer je mensen kennen en bouw je echt een band met ze op. Dat vind ik heel leuk! Daarnaast kun je ook actie ondernemen in de vorm van projecten en dat hebben we gedaan.

Naomi en ik zijn namelijk begonnen met het geven van Engelse les. De niveaus zijn erg verschillend en dat zorgt voor een leuke uitdaging voor ons. Tijdens het voorbereiden van de lessen hebben we altijd al veel plezier met z’n tweeën. En de lessen zijn zo gezellig met iedereen! De ene keer zijn we met 20 leerlingen en de andere keer zijn het er 8 maar gezellig is het altijd.

Daarbij ben ik afgelopen week naar de kapper geweest om mijn haar een kleine make-over te geven. Ik heb het laten vlechten met wat nep haar ertussen en ik ben erg blij met het resultaat! Leuk om er zo ook een heel klein beetje Afrikaans uit te zien.

Bari, bari, Tessa!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2023/11/09/een-afrikaanse-look-tessa/

2 reacties

  • K5 op 10 november 2023 om 12:12
  • Reageer

  Top verhaal weer. Gods zegen!

  • Piet en Boukje Walstra op 10 november 2023 om 11:37
  • Reageer

  Jammer dat we geen eind resultaat zien

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.