Naar Mecula met… Naomi

Wauw deze hitte was heel anders dan in Lichinga….
Vorige week zijn we naar de basis in Mecula geweest. Nadat we zeven uur hadden gereden door prachtige natuur en wat apen hadden gespot kwamen we aan. Het was een warm welkom! Na een heerlijke middag gingen we met iedereen van de basis samen avondeten, dat was erg gezellig!

Toen ik die avond in mijn bedje lag moest ik wel even slikken want het koelde in de kamer niet af. En de rest van de dagen bleef het rond de 38 graden. Dat is echt wel andere koek.

Wat ik erg leuk vond aan ons bezoek, was dat we elke maaltijd bij een ander gezin van de basis aten.  We hebben zoveel nieuwe mensen ontmoet en hele mooie gesprekken gehad. Ik vind het heel leuk om te zien dat iedereen zich zo openstelt! Ook bezochten we een gezin dat buiten de basis woont. Daar aten we op de grond met prachtig uitzicht op de bergen, echt een ‘African experience’!

Marlice, Tessa en ik hebben geholpen bij kinderactiviteiten. We hebben de stoelendans gedaan en zakdoekje leggen. Dat vonden ze geweldig. Het is aandoenlijk om te zien dat de kinderen zo enthousiast worden van een simpel spel.

Ik ben ontzettend dankbaar dat we deze trip mochten maken want wat is het mooi om nieuwe contacten te maken en mensen te zien opbloeien van ons bezoek!

Tchau, Naomi

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2023/10/30/naar-mecula-met-naomi/

4 reacties

Naar het reactie formulier

  • Piet Walstra op 31 oktober 2023 om 23:17
  • Reageer

  Geweldig mooi Naomi dat je zoveel mooie mensen mag ont moeten en dan te bedenken dat het allemaal Gods schepselen zijn en Hij wil dat ze allen hem leren kennen zo heeft Hij met iedereen een plan en daarom dat jij daar bent opdat je Zijn plan in jou leven mag ontdekken

  • Linda ter Maten op 31 oktober 2023 om 10:41
  • Reageer

  Wat mooi om te lezen, Naomi! En mooi om die foto’s en het filmpje te zien! Gods zegen!

  • Klaudia op 31 oktober 2023 om 09:33
  • Reageer

  Prachtig verhaal. Wat een mooie ervaring is dit voor je. Gods zegen.

  • Arry op 30 oktober 2023 om 22:24
  • Reageer

  He Naomi!
  Wat gaaf om van je belevenissen te lezen! Je hebt het goed naar je zin zoals ik lees😊…Wat een indrukken en een compleet andere ‘wereld’…
  Veel plezier met elkaar, al zijn er vast ook momenten die minder leuk/mooi zijn die je tegenkomt.
  Knuffel! t. Arry

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.