Groetjes uit Schotland!

In juli zijn we naar NL gekomen en hebben 2 mooie weken met onze familie gehad. En nu…. zijn we in Schotland. We doen een LDC: Leadership Development Course van 6 weken. Wij genieten enorm van de open sfeer hier, van nieuw, diepgaand onderwijs, van opnieuw uitgedaagd worden in ons huwelijk en in ons leiderschap. Juist omdat we voorlopig nog wel in Mozambique zullen wonen, zijn we ontzettend dankbaar dat deze cursus voor ons mogelijk is. Op de juiste tijd; na alweer 8 jaar in de zending te zijn.

Onze vriendin Cornelie, die samen met ons in 2008 haar DTS heeft gedaan is de ‘nanny’ voor Judah. Zij geeft hem ‘s morgens les en doet ‘s middags allemaal leuke dingen met hem, dus ook Judah geniet hier volop! Zaterdag gaan we Cornelie ‘inruilen’ voor mijn (Sandra’s) ouders. Cornelie, we will miss you….

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2016/08/10/groetjes-uit-schotland/

2 reacties

  • boukje walstra op 12 augustus 2016 om 11:22
  • Reageer

  Wij komen eraan Pai en Mai /Opa en Oma.Wij zien dat Judah en Cornelie het heel erg naar de zin hebben.
  Straks mag je het allemaal aan Opa en oma laten zien Wij hebben er ook zin in.
  Tot zaterdag middag dan landen we op Glasgow.Allemaal groetjes.

  • Netty op 11 augustus 2016 om 16:19
  • Reageer

  Geniet er maar onwijs van, dit heb je zo nodig af en toe om op te laden.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.