zomervakantie

Hallo lieve mensen,

Hier is het zomer en…. daar hoor zomervakantie bij! Wij zijn op vakantie geweest in Zuid Afrika (en daarna nog een weekje in Malawi ‘vastgezeten’ ivm autoproblemen…) en we hebben een heerlijke tijd gehad. Uitgerust en vol nieuwe energie en nieuwe ideeën zijn we 1,5 week geleden terug gekomen in ons huis met prachtige- bijna-klare- aanbouw. Binnenkort posten we weer een filmpje over hoe het er nu uit ziet, voor nu nog even wat foto’s van vóórdat we weggingen en natuurlijk wat ‘vakantiekiekjes’. Tot gauw weer, FSJ!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2016/03/09/zomervakantie/

1 reactie

  1. Wat een mooie foto’s jongens. Ziet er mooi uit daar in ZA ook het klaslokaal is mooi geworden. Heeft misschien nog wat gezelligs aan de muur nodig, maar…..dat komt vast wel gauw.
    xxx Klaudia

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.