Lekker zondagje

Vandaag een lekker relaxed dagje. Gister (zaterdag!!) hadden we een vergadering van 9:00 tot 19:00 (!!) dus vandaag maar even rustig aan. Gelukkig was de vergadering wel in ons huis, waren de kids heerlijk samen aan het spelen en hadden we tussendoor een BBQ die Frank compleet had verzorgd, dus het was wel een gezellige dag. Maar we waren gister zó moe dat we allemaal al om 20:30 op bed lagen. Vanmorgen was Frank om 6:00 op (maar dat is zijn gewone tijd) en ik was zowaar ook om 7:00 mijn bed uit. Het is onze traditie om elke zondag pannenkoeken te eten als ontbijt, dus dat hebben we ook vandaag gedaan. Grote dank aan Tom en Liesbeth Scholten, want zij sturen ons regelmatig een lief pakketje met allemaal lekkere dingen, o.a. stroop en zelfs overheerlijke Nlse kaas en dat maakt de pannenkoeken helemáál lekker! Verder filmpjes gekeken, spelletjes gedaan en wat kasten in elkaar geknutseld, want we zijn nog steeds bezig om de spullen die allemaal zo gul gedoneerd zijn in de containers, uit te zoeken en de beste bestemming te geven.
Tussen de middag zijn we gezellig uit eten geweest. Frank en Judah bestelden pizza, ik een hamburger. We hadden een spelletje meegenomen, want we weten dat het wachten hier lang kan duren. En jawel, een klein uur later kwamen ze aan met 2 pizza’s (waarvan de bodem niet gaar was) en een hamburger met koude patatjes (want die had al een tijdje op de counter gestaan). De hamburger was keihard en niet echt lekker, dus ik heb maar de helft gegeten (de rest thuis aan de honden gegeven…); tja…. het lijkt erop dat we echt weer in Mozambique zijn aanbeland, haha!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2016/03/13/lekker-zondagje/

1 reactie

  1. Hmmmmm….. pannenkoeken met stroop. Met dadelstroop / pasta is ook lekker, hoor. Verkopen ze dat in Mozambique ? Leuke foto’s en verhaal !

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.