pap en mam Walstra in Lichinga!

Hallo lieve allemaal,

papa lassenVorige week hebben wij mijn (Sandra’s) ouders van het vliegveld in Lilongwe, Malawi gehaald en het was heerlijk om ze weer een echte knuffel te kunnen geven! Wij zijn een week in Blantyre, Malawi gebleven, waar Frank les heeft gegeven op de DTS (Discipelschaps Training School); dit keer kon hij gewoon in het Engels lesgeven. Hij legde uit hoe je God Heer kunt laten zijn in alle aspecten van het leven. Wij hadden zelf tegenvallers met de auto, dus konden het onderwijs ook meteen op onszelf toepassen. Het is de kunst dankbaar te blijven in moeilijke situaties! Afgelopen zondag zijn we om 7:00 vertrokken en waren we al om 14:00 in Lichinga aangekomen! En dat terwijl we rustig aan reden, want vooral de schokdempers zijn niet meer de beste. Het is heerlijk om nu weer in ons eigen huis te zijn mét pap en mam! Judah geniet van alle aandacht. In plaats van alleen maar ‘mama-school’ heeft hij nu ook ‘oma-school’ en dat bestaat uiteraard uit veel boekjes lezen en spelletjes doen. Papa is gelijk aan de slag gegaan, vandaag stond hij al te lassen en morgen gaan we kijken of we eindelijk het boorgat kunnen gaan gebruiken. Dat is ook hard nodig, want het water in huis is steeds op. Een halve afwas, een halve was en pas weer afmaken als er weer wat water in de put zit. Hopelijk gaat dat morgen dus veranderen! Wij zullen jullie de komende tijd goed op de hoogte proberen te houden, want er gaat veel gebeuren: de aanbouw gaat nu echt beginnen. Pap en mam (en volgende week ook mijn oom Age en een vriend, Nico) helpen ons onwijs hier, maar we gaan ook absoluut jullie hulp nodig hebben!

liefs, Obdam en Walstra!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2015/10/06/pap-en-mam-walstra-in-lichinga/

3 reacties

  1. Wat mooi om te lezen, Sandra. Geniet er maar fijn van!!! =)

  2. Wat hééérlijk dat jullie elkaar weer zien! En ja, een echte knuffel… Geniet van de tijd met elkaar, en veel ‘werk- en ‘schoolplezier’! Liefs van ons!

  3. Wat leuk, geniet van elkaar!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.