Timo 5 – Débora 0

5 jaar geleden: 06/08/’10 werd mijn lieve neefje Timo geboren. Groot feest en extra leuk dat Judah ook snel daar achteraan geboren werd. Hier wat foto’s van hen samen; ik hoop dat ze nog veel gaan beleven samen in hun leven, ook al wonen ze nu wel heel erg ver bij elkaar vandaan.
Dikke knuffel voor Timo van Judah!

Afgelopen nacht werd ik wakker ge-smst. Één van de zwangere vrouwen op het centrum had weeën! Snel wat spullen bij elkaar geraapt en daarheen (1 minuut in de auto). Ze had al volledige ontsluiting, dus we besloten thuis te blijven (heel ongewoon hier), maar dan had ik natuurlijk wel de hulp van haar man als ‘kraamverzorger’ nodig (nog veel ongewoner!). Snel daarna werd een mooi meisje geboren en ik kreeg de eer om haar een naam te geven: Débora! (Richteren 4:4). Vader Paulo was heel erg blij om voor het eerst in zijn leven één van zijn kinderen geboren te zien worden en super trots op zijn kleine dochter. Het is zijn 17e (!) kind; uit zijn eerste huwelijk had hij 15 kinderen, van wie er nu helaas nog maar 9 leven (en waarvan de meesten zelf al kinderen hebben). Nadat zijn eerste vrouw overleden is, is hij opnieuw getrouwd. Teresa was ook weduwe en had al 5 dochters. En samen hebben ze nu 2 kinderen. Het is de eerste baby die op ons trainings centrum geboren is; dat er maar velen zullen volgen!
Timo 5  –  Débora 0 … wat een totaal ander leven zullen ze leiden. Maar 1 ding blijven ze gemeen hebben: hun verjaardag: gefeliciteerd!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2015/08/06/timo-5-debora-0/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.