Frank in Itepela

En Frank is weer in Itepela!

De bouw van de kliniek in dit dorp 100 km bij ons vandaan is gestart! Het fundament is gegraven en er wordt volop gewerkt om alle betonblokken met het handje te maken. Ze hebben er een paar duizend nodig, dus daar zijn ze nog wel even mee zoet. Vorige week zijn alvast 2 containers aangekomen met bouwmaterialen en gereedschap om de bouw in de bush toch net een beetje makkelijker te maken. In de eerste container zat een auto, zodat de bouwers mobiel zijn. Toen die container open ging hoorde je het halve dorp (dat uiteraard zat te kijken) verzuchten: AMBULÂNCIA!! Haha, ik snap wel dat dat hun conclusie is! In de andere container zaten ook leuke spullen voor ons; vele gedoneerd door jullie!!! Wij hebben nog aardig wat uitzoekwerk te doen en zijn nog in afwachting van de rest, die weer in een andere container zit, maar wat we tot nu toe hebben is al helemaal geniaal!

En de bouw bij ons huis gaat ook gestaag door; maandag hopen we de vloer van de onderzoekskamer te storten…

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2015/07/31/frank-in-itepela/

2 reacties

  1. Opwindend allemaal! Prachtig dat jullie dit doen. Gods onmisbare zegen en aanwezigheid.

  2. Hoi lieverds,

    Wat weer een avontuur, die containers openmaken en kijken wat er allemaal ‘uitrolt’!
    Prachtig dat het allemaal mogelijk is, en dat het werk zo wat makkelijker gedaan kan worden. Zo fijn ook dat het vordert met de onderzoekskamer, nou ja, dat de vloer straks gestort is, Sandra! Gaat alles verder goed met jullie?
    Veel liefs, dikke kus,
    Marion en Martin

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.