terugblik doopdienst

Zondag 24 augustus hadden we een doopdienst. Waar we vorig jaar heel veel studenten hadden die zich nog nooit hadden laten dopen, waren dat er dit jaar drie en alle drie waren er nu meer dan klaar voor! We gingen naar Mitava, een dorpje verderop waar veel water is en daar hebben we ze onder zingen van liederen, gebed en een preek van Frank over dopen, gedoopt. Het was weer een waar feest: drie mensen die zich een grote stap verder toewijden aan God! Een man uit het dorp zat zijn schoenen te wassen in het water en ging daar rustig mee door toen wij aan het zingen waren. Hij maakte een pauze terwijl hij luisterde en keek naar de preek en het dopen. En na het hele gebeuren ging hij weer rustig verder met het schoonmaken van zijn schoenen. Haha; alles kan in Afrika! Hopelijk heeft hij iets goeds meegekregen. Oh ja: en… Joelle: gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!!!!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2014/09/03/terugblik-doopdienst/

3 reacties

  • Netty op 4 september 2014 om 10:17
  • Reageer

  Mooi om te zien

  • Klaudia op 3 september 2014 om 11:35
  • Reageer

  wat geweldig! prijs de Heer. Feest in de hemel. Veel zegen deze week ook. xxx

  • Joke Obdam op 3 september 2014 om 09:40
  • Reageer

  Lieve Frank en Sandra……Geweldig!! Wat een feest en een getuigenis naar anderen toe. Ook voor jullie weer een bemoediging in jullie zendingswerk voor de Heere.
  Veel liefs, Mam.

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.