verhuisd

Jawel, we zijn verhuisd: vàn ons eigen huis, náár het trainingscentrum, 300 meter verderop. Vàn een groot huis (ondertussen van alle gemakken voorzien), náár een ‘appartementje’ met 2 kamers en een douche. En eigenlijk gaat dat prima! Het enige wat we missen is een warme douche. Hier is al wel elektriciteit, maar nog geen warm stromend water. Dus we vullen weer emmers met warm water, zoals we eerder ook al jaren hebben gedaan. En heel soms zijn we heel dapper en nemen een koude douche… brrrr het is winter hier en de laatste dagen is het ook echt koud!

Het is gezellig om te wonen op het centrum, te midden van het hele DTS (Discipelschaps Training School)- gebeuren. We hebben 21 studenten: 5 echtparen, waarvan er één net 2 weken geleden hun eerste baby heeft gekregen en 12 vrijgezellen. 2 vrijgezelle dames hebben al een kind. Dat is hier behoorlijk normaal en ze zijn welkom, mèt kind. Totaal hebben we zo’n 20 kinderen; Judah is het enige blanke jongetje. Hij vindt het super leuk om op het centrum te wonen en veel vriendjes dichtbij te hebben. Ook is er altijd wel iemand van de studenten die met hem wil voetballen; wat wil je nog meer?! Net zoals vorig jaar, doet Jennifer het kinderprogramma. Maar daar kunnen we Judah nog niet erg voor porren. Geen probleem: hij gaat gewoon met mama mee boodschappen doen en speelt ook net zo lief alleen buiten. Vandaag was de start van de tweede lesweek. Frank geeft een week lang elke ochtend les over het Vaderhart van God.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2014/06/09/verhuisd-2/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.