zijn we weer!

Hallo lieve mensen,

 

We hebben alweer een maand lang niks van ons laten horen via deze blog, maar we hadden ook zulke leuke bezoekers bij ons thuis…. Paul en Els Laman, onze vrienden uit onze thuisgemeente (Rafael Almere) waren een maand bij ons op bezoek en we hebben zo ontzettend genoten. Het was super om ons ‘gekke leven’ voor een maand met ze te delen (‘gek’, want je maakt hier bijna dagelijks meer gekkigheid mee dan dat je in NL ooit zou beleven). Paul heeft in de tijd dat ze hier waren een blog bijgehouden en die is het lezen waard! Ook met vele mooie en leuke foto’s. Zie:

lichinga2014.blogspot.com

Bedankt lieve Paul en Els, dat jullie ons opgezocht hebben! Dikke knuffel (ook van alle 8 de puppies ;-))

Frank, Sandra en Judah!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2014/05/19/zijn-we-weer/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.