pas op de plaats

Bij de inbraak in ons huis (maart 2013) is er ook veel geld gestolen dat door verschillenden van jullie aan specifieke projecten is gegeven. Dat spijt ons enorm, want jullie hadden het aan ons toevertrouwd om door te geven, om Mozambique verder te ontwikkelen. Wij gaan ervoor zorgen dat al dit geld alsnog (helaas met vertraging), bij de juiste projecten terecht gaat komen en we zullen het jullie persoonlijk laten weten als dit gebeurd is.

Vandaar dat we op dit moment even geen nieuwe projecten hebben. Wij zeggen altijd dat 100% van het geld dat jullie geven ook op de juiste plek gaat komen en dat willen we ook nu waar maken. Er gaat al zoveel geld verloren wat er aan Afrika gegeven wordt en wij willen een gezond tegengeluid laten horen.

Als dit is opgelost, stellen we graag weer nieuwe projecten aan jullie voor. Voor nu willen we jullie enorm bedanken voor het vertrouwen dat jullie ons al jaren geven en voor wat er, door jullie heen, allemaal al mogelijk is gemaakt!
Bedankt, Frank, Sandra en Judah!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2013/04/04/pas-op-de-plaats/

1 reactie

  1. nog even dan komen ze eraan (pap en mam)jullie zijn nu lekker op vakantie ik zou zeggen geniet er lekker van.groetjes tante tine.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.