sponsor een zak cement: geslaagd!

Op deze actie is 970 euro binnen gekomen!!! Ondertussen ligt er een cementvloer in het klaslokaal van het trainingscentrum van Jeugd met een Opdracht. Er gingen weer eens veel meer zakken cement in de vloer dan wij hadden ingeschat. De ondervloer was ook veel schever dan wij hadden bedacht. In ieder geval ligt er nu een stevige vloer en het was dus ook maar goed dat er meer geld was binnengekomen. Ook hebben we geld gekregen voor 1 wc pot. Om het klaslokaal helemaal af te maken, een gezellig verfje te geven en beide wc’s helemaal af te maken, was er nog meer geld nodig. Maar gelukkig hebben we nog meer goed nieuws: een collega uit ons team heeft vanuit haar thuisfront een gift gekregen om echt het hele klaslokaal af te maken! Als wij straks weer terug zijn in Mozambique zal Frank het voortouw nemen om het klaslokaal dus helemaal af te maken.

Bijzonder hoe God blijft voorzien. Super bedankt voor jullie ruimhartige giften!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2012/05/21/sponsor-een-zak-cement-geslaagd/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.