Dopen in Mitava

5 van onze DTS (Discipelschaps Training School) studenten wilden zich 100% toewijden aan God. Zij wilden dit laten zien door zich te laten dopen. Snel een datum gepland want Rosa liep op alle dagen en wilde nog voor de geboorte van haar baby gedoopt worden. Dus op 17 augustus in colonne met een paar auto’s vol (wisten jullie dat mijn auto 14 personen kan vervoeren, gewoon een kwestie van aanstampen) reden we naar het meer bij Mitava. Samen met andere gelovigen en een aantal nieuwsgierige dorpelingen zijn we in ganzenmars naar het meer gelopen. Bij het meer hebben we gezongen met begeleiding van onze trommels. Frank en Dinis (onze teamleider) hebben de 5 studenten gedoopt.Vervolgens werd er ook een echtpaar uit Ntoto gedoopt, namelijk de broer van Julho en zijn vrouw! Julho heeft hen zelf gedoopt, het was werkelijk waar een feest! Daarna was het tijd om de getuigenissen te horen. Stuk voor stuk krachtige verhalen over hoe deze mensen Jezus hebben ontmoet en bevrijd zijn uit onwetendheid en een moeilijk verleden. Ze hebben ontdekt dat ze een Hemelse Vader hebben die van hen houdt!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2011/08/17/dopen-in-mitava/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.