Judah 1 jaar!

Judah heeft vandaag zijn eerste verjaardag gevierd!!!

`s Morgens zijn we met de kinderen van de bijbelschool naar een (de enige) speeltuin in Lichinga gegaan. Na de lunch hebben de studenten voor Judah gezongen en voor hem gebeden. `s Middags hebben we bij ons thuis nog een feestje gevierd met 42 vrienden uit de stad, inclusief vele kids; gezellige boel dus hier! Lekker boterkoek gegeten, brownies en popcorn. Judah heeft o.a. autootjes gekregen en een bal- helemaal favoriet bij hem! Ons huis was versierd met slingers en balonnen uit Nederland. Ook heeft Judah uit Nederland cadeautjes gekregen; die waren in de koffer meegekomen die David mee had genomen. Super bedankt voor de cadeautjes en de lieve e-mailtjes!

Wij hebben een super leuke dag gehad!

Kijk met ons mee hoe wij Judah’s verjaardag hebben gevierd!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2011/08/17/judah-1-jaar/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.