Strand Metangula

Mozambique is mooi, mensen!

2 uur rijden van onze stad Lichinga vandaan, ligt Metangula- aan het meer van Malawi. Daar zijn wij een paar daagjes geweest. Een huisje gehuurd op het strand, nog geen 10 meter bij het meer vandaan. Als we de luiken van ons huisje opendeden hadden we een prachtig uitzicht over het strand, het meer en de bergen daarachter. Geen glas in de vensters, alleen gaas (tegen muskieten) en houten luiken. Het waaide flink, dus de hele dag hoor je de golven aanspoelen op het strand. `s Morgens met een kop koffie genieten van de stilte, hele dag op blote voeten, zwemmen in bijna warm water, strandwandelingen maken, stenen verzamelen, verse vis kopen en BBQ. Klinkt goed he?!

Wie komt ons opzoeken? Hebben we een goede reden om nog een keer daar naartoe te gaan!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2009/04/30/strand-metangula/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.