project oliepers 1: verzoek

Wij hebben weer eens een idee! Wij blijven constant denken hoe we Mozambikanen vooruit kunnen helpen. Laatst kwam Frank op internet een olie handpers tegen (ontwikkeld door een Nederlander die veel ervaring heeft in Afrika) en ging daarover praten met collega`s die hier al langer werken en allen waren meteen enthousiast.

We willen graag 4 oliepersen bestellen en op laten sturen. En we zoeken 4 sponsors die allemaal een oliepers (à € 72,32) willen sponsoren. En uiteraard moesten we weer aan jullie denken. Nou, lees het maar rustig verder in de bijlage en/of kijk op www.piteba.nl voor meer info over de handpers. Het is zo heerlijk praktisch en concreet en het zal echt een uitkomst zijn hier. Vooral het dorp Itepela is nog zo onderontwikkeld en daar wonen nu 6 van onze collega`s sinds zo`n 3 jaar. Je ziet het dorp langzaam tot bloei komen! Het is gaaf dat Gods Koninkrijk door gaat breken in alle mogelijke aspecten van de samenleving!
Wij sturen deze mail maar naar 4 mensen waarvan we denken dat die wel geinteresseerd zijn, dus we horen graag wat je ervan vindt en of de sponsoring gaat lukken. Graag zouden we volgende week de persen al bestellen, zodat ze z.s.m. hier zijn. Mocht het niet klikken niet lukken; geen probleem- dan horen we dat ook graag!

Super bedankt weer voor het aanhoren van al onze ideeen!

Download: Brief oliepers

Veel liefs, Frank en Sandra!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2009/04/15/project-oliepers-1-verzoek/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.