7 juni – uitzenddienst in Epe

Zaterdagochtend 7 juni is er om 11:00 een uitzenddienst van alle DTS studenten, idereen is welkom! Het is in de Regenboogkerk in Epe, zie www.regenboogkerk.nl Het adres is Beekstraat 33 (of voor de hoofdingang dr. van Voorthuijsenstraat 6). Ach, zo groot is Epe niet dus dat moet wel goed komen!

Wij zijn ons op alle mogelijke manieren aan het voorbereiden op onze outreach naar Brazilie: we hebben gister een tas vol met leuke dingen gekocht om daar weg te geven/ we gaan verfspullen meenemen om daar ook lekker creatief aan de slag te gaan/ we krijgen nog een korte cursus `kinderen schminken`/ en ondertussen al nadenken welke spullen en kleding we daar voor onszelf nodig hebben…. We krijgen er zin in!

Tegelijkertijd vind ik het ook wel heel raar: bereiden we ons compleet voor op ons leven straks, in Mozambique- en dan gaan we `ineens` nog even naar Brazilie voor 8 weken… Het hoort natuurlijk helemaal bij de school, maar soms voelt dat wel heel gek. Ik hoop veel te leren van `teamwork in het buitenland`. We gaan van alles doen daar: veel met kids; voetballen vinden ze allemaal geweldig (echt iets voor mij ;)), straatevangelisatie, lekker zingen met de gitaar, de beatbox en de saxofoon (!), helpen bij een bouwproject, ziekenhuizen, gevangenissen en kindertehuizen opzoeken en ook bidden op straat!

Wordt dus een super leuke uitdaging! Zin om mee te gaan?

Goed nieuws: zeer binnenkort is onze (algemene) flyer af!! Daar staat in wie we zijn, wat we waar gaan doen en waarom plus leuke foto`s. Met dank aan Sander en Ciska. Jullie gaan het zien!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2008/05/28/7-juni-uitzenddienst-in-epe/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.