We gaan van start!!!

Het is nu 14.00 12 maart en binnen twee uur zullen we ons melden op de DTS in Heerde.

Dan hebben we op zondag 16 maart a.s. om 12.30 de dienst met de overdracht van het voorgangerschap van Rafaël Almere. Uiteraard is iedereen uitgenodigd om dit mee te beleven. Na de dienst gaat het feest nog even door en wordt er uiteraard ook gezorgd voor de inwendige mens. 

Verder wordt er druk gewerkt aan flyer, website en nieuwsbrief om jullie allemaal zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Frank en Sandra via e-mail, post, telefoon, postduif, tamtam, flessenpost of richt je tot het thuisfrontteam via tfc@franksandra.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2008/03/12/we-gaan-van-start/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.