Leuk bezoek!

Gister kwamen Laura, Stephan, Else en Jessica (tieners uit onze gemeente) langs; ze wilden nog wat brengen. Nou prima joh- kom er gezellig in! Blijkt dat zij hadden de afgelopen weken klusjes gedaan hebben; tuintjes omgespit en auto`s gewassen, tekeningen verkocht… In totaal hebben zij daarmee 160 euro voor ons voor opgehaald!!! Echt super lief!! Ook hadden ze een babykruik gekocht en 2 pakken hydrofiele luiers, alvast voor de kliniek in Mozambique.

Daar word ik nou stil van….

Later kwamen ook Tim (neefje van Margo) en zijn ouders langs om zijn extra-lange bed te brengen; Tim komt voorlopig hier in huis wonen!! Dus tieners en jeugd opgelet: vanaf nu is Tim hier de huisbaas!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2008/03/12/leuk-bezoek/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.