Veilig thuis

Hallo lieve mensen,

We zijn weer thuis! Gisterochtend om 6.00 werden we door Margo van Schiphol opgehaald. Het was wel weer even wennen van 28 graden naar 2 graden celcius. We zijn eerst nog even lekker gaan slapen want dat lukt mij nooit in een vliegtuig (ik heb wel 3 leuke films gezien op mijn eigen videoschermpje in het vliegtuig). Aan het einde van de middag zijn we in de auto gestapt om ouders en oma even met een bezoek te verereren. Ik zal dit weekend nog het laatste deel van het verhaal op de log zetten en ik kan het nu eindelijk met een paar foto’s verrijken……dus blijf kijken!

Frank & Sandra

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2006/03/18/veilig-thuis/

4 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik wacht met spanning op de foto’s.
  Ik heb vanochtend al een fimlpje gezien van een van de dorpjes waar jullie zijn geweest.
  D’r was een filmpje van Lichinga op het journaal 🙂

  Sjoerd

 2. Welkom thuis!

  Bedankt voor de CD-rom, leuke foto’s!

  groet
  aRaj

 3. Welkom terug in deze koelkast die Nederland heet… brrr … wanneer komt de lente?

 4. Welkom thuis! Ineens weer “rustig” thuis. Dat zal ook wel weer wennen zijn … relax maar lekker aan …

  Zegen, en ik ga je zien 😉

  Mark

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.