We zijn er!!!

Even een snelle mail om te laten weten dat we veilig zijn aangekomen. We hebben een goede vlucht gehad naar Lilongwe en zijn direct doorgegaan met een minibusje naar Mangochi. Het was zoals gebruikelijk een lange zit als haringen in een ton maar dat wisten we al en het ‘schept wel een band’ moet je maar denken. Vanochtend hebben we vervoer naar Lichinga gezocht
en gevonden. Eerst 2 uur achterin een pickup truck naar de grens. Dan met de fietstaxi de grens over (zwaar onderhandelen over de prijs van de fietstaxi etc.) en toen weer verder in een andere pickup. Al met al kwamen we om 6 uur aan (maar dan is er wel een uur extra verstreken vanwege de andere tijdzone die ze hier hebben). Maar goed we zijn er, gezond en veilig (Sandra licht verbrand) en gaan nu eten bij Jan, Bonnie en Deborah die al een hele dame van twee en een half is geworden en lekker begint te kletsen. We zijn dus gister (woensdag) volgens schema aangekomen. We hebben een prachtig eigen klein huisje op de ‘farm’. Zeer romantisch maar dan zonder elektriciteit en een gat in de grond als WC. En we hebben twee enorme honden (type klein olifant en half paard) om op ons te passen.

De volgende keer komt het hele verhaal erop. Maar dit is om alle ouders weer opgelucht adem te laten halen.

Groetjes uit zonnig Lichinga

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2005/06/09/we-zijn-er/

2 reacties

  • Klaudia op 10 juni 2005 om 10:04
  • Reageer

  Ha ha ha, een olifant en een half paard. Jullie zijn me wel een stel hoor. Wonen die honden daar normaal al en krijg je die er zo maar ‘bij’ als je zo’n huisje huurt(leent) Of moeten ze echt op jullie passen?
  Als ik zo jullie reis verslag lees krijg ik heimwee. Ik had graag mee gewilt, nou ja misschien een ander keer. Doe de groeten van ons aan
  Jan en Bonnie. Veel liefs voor nou,
  Klaudia

  • marion op 9 juni 2005 om 21:31
  • Reageer

  whihiiiiiii!!
  een olifant en een half paard…en ook nog jullie eigen huisje op de boerderij… dat kan niet beter tog? behalve de sanitaire voorzieningen en de electriciteit..maar jah, wij christenen zijn het licht van de wereld, dus dat gaat allemaal weer goed komen.
  kus van zus

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.