Kleuterschool Mitava

Hallo allemaal! Er gebeuren prachtige dingen in Lichinga en omstreken, alleen lopen we geloof ik wat achter in het vertellen van die mooie dingen. De komende tijd dus een inhaal actie met verhalen en foto’s. Het zijn namelijk jullie die ons ondersteunen zodat deze mooie dingen allemaal kunnen gebeuren. Hoe lang is het geleden dat we jullie daarvoor bedankt hebben? DANK! Deze keer voor de investering in de kleutertjes in Mitava.

Begin dit jaar startte het Mitava-team met een klasje van 13 kleutertjes, 2 leraren (Santos en Santos – om het makkelijk te maken 🙂 in een aftands gebouw dat we in ieder geval een beetje opgelapt hadden. Eind dit jaar hadden we een groot feest op ons trainingscentrum waarin de kleutertjes hun diploma ontvingen. Onze droom is om een complete basisschool in Mitava te hebben en dat gaan we stapje voor stapje verwezenlijken! In 2020 zullen we opnieuw alleen een kleuterklas hebben, maar tegelijkertijd leiden we meer leraren op en zijn we al gestart met de bouw van een ECHT klaslokaal. Geniet met ons mee met de foto’s van de diplomering!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2019/12/18/kleuterschool-mitava/

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • Nella op 19 december 2019 om 10:45
  • Reageer

  Mooie foto’s. Leuk hoor die stralende koppies.

  • Nella op 19 december 2019 om 10:42
  • Reageer

  wat een leuke foto’s. Enig die stralende koppies.

  • Mam op 18 december 2019 om 19:52
  • Reageer

  Wauw, wat een groot nieuws, en een prachtige foto`s, en wat een harde werkers daar.
  Geweldig dat De Here dat ook zo rijkelijk zegent.
  Veel liefs, mam.

  • Tim op 18 december 2019 om 14:01
  • Reageer

  Heel erg leuk! Wat een knappe koppies en mooie jurken. Daar kunnen ze in NL nog wat van leren.

  • Cornelie op 18 december 2019 om 13:32
  • Reageer

  oh super zeg!!
  ik kan niet wachten om daar een kijkje te gaan nemen! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.