Terug van weg geweest

Ze zijn er weer! Ons Droom-Bouw-Team is weer gearriveerd. Vier jaar geleden breiden we ons huis uit met een prachtige ‘gasten-vleugel’. Nu komen ze terug om onze buurtjes Daniele en Leoni Wierstra te helpen met de bouw van hun huis (in onze achtertuin) en slapen ze lekker in het gastenverblijf wat ze zelf gebouwd hebben. Ook Stephan van Schie is weer van de partij om zijn niet geringe krachten in te zetten.

We hebben nog nooit zoveel Hollanders tegelijk in ons huis gehad als met koffietijd gister: 5 gasten, ons gezinnetje en de Wierstra’s. Ook Anneke Douma kwam langs en ’s avonds hadden we Marcel (JmeO Heidebeek) nog op de bank. 14 Nederlands op een kluitje; als dat maar goed gaat! Gezelligheid troef en de eerste klussen in huize Obdam zijn als weer gedaan. We houden jullie op de hoogte.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2019/08/11/terug-van-weg-geweest/

3 reacties

 1. je moerstaal nederlands en je hart op meerder plaatsen.
  Geweldig om zo jullie passie met ons te delen, op afstand
  en direct in contact met de vrijwilligers uit de ‘nederlanden’

  groetjes, Jurgen

 2. Yesss!!! prijs de Heer. Geweldig zulke mensen!!

 3. Oh HEEL fijn!
  Wanneer ga je bitterballen voor ze frituren? ;P
  Geniet van de gezelligheid!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.