Een maand later!

“The World Bank estimates the direct economic losses from Cyclone Idai in Mozambique to range from $656 million-$773 million, covering damage to buildings, infrastructure and agriculture, a note sent out via the United Nations said on April 11.”

Moneycontrol.com

Mozambique – De orkaan Idai heeft grote gevolgen. 1,85 miljoen mensen zijn getroffen! Meer dan 130.000 mensen ‘wonen’ op nieuwe plekken. 112.000 huizen zijn beschadigd of verwoest. 715.000 Ha land is vernietigd met de producten die klaar waren om te oogsten. Meer dan 1.400 mensen hebben cholera opgelopen. 598 mensen hebben de ramp niet overleefd (voor zover bekend, want de verwachting is een veel hoger dodental)…

Met het project dat wij gestart zijn om donaties te werven, hebben wij hulp kunnen bieden! In totaal is er, DANKZIJ U, bijna €18.000,- beschikbaar gekomen om de noodhulp te bieden. Wát bijzonder! Ondanks de omstandigheden, zijn wij dankbaar!

Een compilatie over wat we door alle hulp hebben kunnen bereiken!

Een prachtig verslag van een van de initiatieven waar we via Frank & Sandra en hun team rechtstreeks aan konden bijdragen, is nu online te lezen!

Frank & Sandra – Ondanks de omstandigheden in Mozambique, zijn Frank, Sandra en Judah zaterdag 23 maart ’19 vertrokken richting Tanzania. Na een driedaagse reis via Malawi, zijn zij dinsdag 26 maart aangekomen op de YWAM-basis in Morogoro, Tanzania. Voor 7 weken zijn zij daar aanwezig om een Leiderschaps School (LDC) te leiden. Een intensieve en mooie tijd staat hen dus te wachten!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2019/04/17/een-maand-later/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.