Rafael Almere bestaat 25 jaar!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2017/10/01/rafael-almere-bestaat-25-jaar/

2 reacties

  • klaudia op 23 oktober 2017 om 19:31
  • Reageer

  had ik al gezegd hoe geweldig ik dit filmpje vind? Ik geloof van niet nota bene. Maar het is een echt te gek, leuk, lief, mooi, ontroerend, grappig, informatief, en ge woon goed filmpje. Kanjers zijn jullie!!!! xxx

  • richard kok op 1 oktober 2017 om 22:15
  • Reageer

  hai Frank en Sandra.

  wat een mooi filmpje ik heb er echt van genoten.
  het is geweldig wat de Heer allemaal doet en hoe Hij jullie zo zegent met zo mooie wagen, ik bid veel voor jullie dat de Heer jullie niet alleen mag zegenen in jullie werk maar voor al dat Hij jullie alle drie mag beschermen en mag behoeden want ik geloof dat dit allemaal niet zonder risico is.

  veel zegen toegewenst van jullie broeder Richard kok uit grootebroek

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.