Tussenstand Container

karretjeGister zijn we in optocht met drie auto’s en drie aanhangers van Andijk naar de container in Oldebroek gereden. Vol met allemaal handige, mooie, prachtige spullen die we naar Mozambique kunnen meenemen. We zijn de laatste dagen heel druk geweest om alle spullen te verzamelen van de verschillende plekken in Nederland en om alles uit te zoeken, in te pakken en te administreren zodat wij (en straks ook de douane) weet wat er in welke doos zit. We willen iedereen ontzettend bedanken die spullen heeft gedoneerd!

Zoals jullie weten zijn het niet onze eigen containers maar mogen we ‘meeliften’ op een bouwproject waar we ook bij betrokken zijn in Itepela. We kunnen dus niet ongelimiteerd doorgaan met het verzamelen van spullen maar willen de ruimte die we krijgen zeer specifiek gebruiken voor dingen die we dringend nodig hebben in Mozambique. Daarmee dus even feedback naar jullie allemaal dat we vanaf heden alleen nog dingen die op ons lijstje.nl vermeld staan kunnen aannemen (afgezien van een paar afspraken die nog staan).

Wij zijn zeer dankbaar voor deze mogelijkheid en dat hij door jullie allemaal met twee handen is aangegrepen om mooie spullen naar Afrika te verschepen. Dank jullie wel voor alle dozen, zakken en tassen vol moois. De eerste container wordt hoogstwaarschijnlijk eind deze maand al verscheept. Dan komt hij eind mei in Itepela aan en daar blijven de bouwspullen staan, maar moeten onze spullen nog met een truck 110 km verder, naar Lichinga vervoerd worden. De andere 2 containers worden pas in mei of juni verscheept, dus het duurt best nog wel een hele tijd voordat alle spullen op de juiste plaats zijn. Maar als het dan eindelijk zover is, zullen we zeker weer foto’s op deze site zetten!

Groetjes van het containerteam

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2015/02/24/tussenstand-container/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.