Sponsor een zak cement voor 15 euro

Op het trainingscentrum van Jeugd met een Opdracht (waar wij een steenworp vandaan wonen) zijn we bezig een klaslokaal te bouwen. Met hulp van een grote sponsor staat het gebouw er, maar het moet nog helemaal afgewerkt worden. Wij hebben het lokaal al in gebruik genomen, maar het is nogal donker zonder verf en koud zonder ramen. Komende maand hebben we er een leiders ontmoeting, in maart een seminar, hopelijk eind dit jaar een school voor leraren en volgend jaar willen we in het klaslokaal weer een DTS (Discipelschaps Trainings School) houden. Wij zijn momenteel met het hele team aan het verven en we hebben al het glas gekocht om in de ramen te zetten.

Het belangrijkste voor nu is dat er een goede cementvloer in het lokaal komt en daar gaan zo’n 40 zakken cement in zitten. Als dat is gebeurd wordt het lokaal pas echt goed bruikbaar. Een zak cement kost hier 15 euro. Zou jij een of meer zakken cement willen sponsoren? Ook zijn we op zoek naar 2 mensen die een wc willen sponsoren! Nu moeten mensen buiten, in een gat in de grond hun behoeften doen en het zou zoveel gastvriendelijker zijn als dat op een normale wc kan!!! Een wc kost 80 euro. Voor meer informatie en vragen kun je ons mailen via info@franksandra.nl en klik hier voor onze bankgegevens. Jullie hulp hier is goud waard!

[important]Help us: `Building people, bringing LIFE!`[/important]

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2012/01/25/sponsor-een-zak-cement-voor-15-euro/

1 reactie

  • Vanessa Roemrers op 1 februari 2012 om 21:28
  • Reageer

  Lieve allebei,
  Geweldig dat het zo goed met jullie gaat en dat jullie dit gaan doen. Ik heb m gedeeld op mijn eigen wall en ga nog ff checken hoe ik jullie kan sponsoren.
  Keep up the good work 🙂
  Big hug en heel veel zegen, Vanessa

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.