Judah juni

Judah heeft een paar favoriete onderdelen in het leven. Zoals buiten spelen, in bad gaan en in de spiegel ontdekken wie dat kereltje aan de andere kant toch is. Het is nu hier behoorlijk fris in Lichinga met name ’s avonds en in de ochtenden vandaar zijn mooie muts op de foto. Alle kids worden hier dan aangekleed als michelin-mannetjes en ze lopen allemaal rond met een snotneus.

Op de foto’s waar hij met Frank op staat waren we een dag aan het helpen in Malimosse; het dorpje voor ons huis. Van aarde en water een goede modderpap maken en die vervolgens in een vorm gieten en dan de stenen laten drogen. Onze weekend-guard gaat er een nieuw huis mee bouwen. Zolang het maar buiten is vindt Judah alles geweldig. Hij krijgt heerlijk veel aandacht en iedereen vindt hem altijd onwijs leuk.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2011/07/04/judah-juni/

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.