Een beetje tuinieren

Weer hoog tijd voor een update! De dagen vliegen voorbij hier. We zijn gezellig thuis met z’n drietjes maar er wordt tegelijkertijd keihard gewerkt. We hebben eindelijk voor elkaar dat er markeerpalen zijn geplaatst op ons terrein! Dat zijn kleine zaken maar er gaat eindeloos veel geregel aan vooraf. Toen we het terrein goed hadden afgebakend ben ik meteen met de bosmaaier in de weer gegaan. Ooit wel eens een hectare zeer ongelijk en zwaar begroeid terrein telijf gegaan met zo’n ding? Het is een hele ervaring. Je leert in ieder geval heel erg goed je terrein kennen en het knapt er enorm van op. Ik heb vanochtend het laatste stuk afgemaakt en kan genieten van het uitzicht. Je komt ook nog wat gezellige en minder gezellige bewoners tegen: vogels, kikkers en hier en daar een slang. Ik spreek nu uit ervaring als ik zeg dat slangen het niet fijn vinden om de bosmaaier ‘gekieteld’ te worden; netjes in mootjes.

We zijn druk in de weer om ons terrein op orde te krijgen. We gaan een lange schutting plaatsten zodat we een achtertuin hebben waar we ongestoord kunnen zitten en werken zonder 15 buurtkids naast je te hebben (heel erg gezellig, maar ook weer niet altijd). Ook straks voor Judah een veilige plek om te spelen en rond te banjeren. Daarnaast gaan we een hek plaatsen rondom ons terrein zodat het duidelijk is dat hier iemand woont en werkt. Daarmee gaat ook de weg die dwars door onze achtertuin loopt dicht dus dat zal wel een hoop rust geven hopen we.

Tussendoor vinden we gelukkig tijd voor spelletjes, tijd met Judah en het bezoeken van vrienden. Al met al een prettige mix van dingen. De voorbereidingen van de DTS gaan ondertussen onverminderd door en daar zitten we toch al weer bij. Wat betreft het team zijn we nog steeds ‘op vakantie’ en dat voelt erg goed voor deze maand. Dus ik ga weer stoppen want ik heb nog 400mtr hek en 140 mtr schutting te zetten.

Liefs uit Lichinga

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2011/03/17/een-beetje-tuinieren/

1 reactie

  1. belly;s tuinonderhoud
    geertruidasstraat 33
    VOOR HET PROFRESSIONELE SCHOONMAAK VAN UW PERCEEL EN TUIN KUN U BELLEN OP NUMMER 8110103 of 8965967

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.