Boas entradas

Lieve mensen,

Vanuit Mozambique willen wij jullie allen een supergoede start van het nieuwe jaar 2010 toewensen!

oftewel in het portugees: `boas entradas`

Letterlijk vertaald is dit: `goede ingangen`. We wensen jullie toe dat er in je leven deuren opengaan die tot nu toe misschien gesloten leken; dat God nieuwe mogelijkheden aan jou zal laten zien. Ooit over nagedacht wat God voor plannen met jouw leven heeft komend jaar?

Hieronder nog onze laatste nieuwsbrief van vorig jaar: Nieuwsbrief december 2009

Wij zijn op zoek naar mensen die voor € 27,50 een dakplaat voor ons huis willen sponsoren, zodat we in het nieuwe jaar een dak boven ons hoofd hebben en snel naar ons nieuwe huis kunnen verhuizen. Help je mee? Hoe- lees de nieuwsbrief.

Kijk ook eens op onze andere website: http://www.umaphotocards.nl

Van mijn mooiste foto`s met `een Afrikaanse look` heb ik kaarten af laten drukken en die kun je daar bestellen. De opbrengst gaat naar kleinschalige projecten in Mozambique; ten eerste gaan we matrassen kopen voor de oudste mensen, zodat zij niet meer op een grasmatje hoeven te slapen en dus wat meer kunnen genieten van hun oude dag.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2010/01/02/boas-entradas/

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.