Kenyatta airport… alweer???

Nee, niet alweer; we zitten nog steeds op Kenyatta airport…. we hebben gister onze vlucht gemist…. Het verhaal:
We wachten totdat op de borden staat naar welke gate we moeten. Drie kwartier voordat we gaan vliegen gaan we naar de gate. Daar zijn ze nog aan het boarden voor de vlucht voor ons. Ons wordt verteld dat we nog moeten inchecken, ergens anders. Aldaar een lange rij en zo snel gaat dat hier niet. Een half uurtje later (dus 15-20 min voordat we zouden opstijgen) zijn we weer terug bij de gate en vertellen ze ons dat het vliegtuig al dicht is en dat we niet meer mee kunnen…. daar sta je dan… heel leuk je vliegtuig uit te zwaaien….
Om een heel lang verhaal kort te maken: na heel lang wachten, heel veel verschillende mensen gesproken te hebben en na zeker 9 uur wachten op de manager, wordt uiteindelijk geregeld dat we een nachtje op hun kosten in een hotel kunnen slapen en deze ochtend naar Lilongwe kunnen vliegen. Daar moeten we weer 8 uur wachten; heeeeeeel misschien kunnen we direct door vliegen. Dat laatste hopen we uiteraard, want dan hebben we meer tijd om alsnog bij Erwin en Laura en kids te zijn.

Sandra! (en een ontzettend vrolijke Frank ;-))

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2006/02/25/kenyatta-airport-alweer/

3 reacties

  • EJ&D te A op 25 februari 2006 om 11:43
  • Reageer

  Ondanks tegenslagen hopen we snel van jullie te lezen na een behouden aankomst op de plaats van bestemming!!

  Groetjes&blessing;

  EJ&D; van de G te A

  • aRaj op 25 februari 2006 om 11:35
  • Reageer

  Tja, wat een verhaal.

  Welkom in Afrika (maar dat wisten jullie al).

  Goed te horen dat jullie verder kunnen!

  Groet,

  aRaj

  • Mark op 25 februari 2006 om 10:34
  • Reageer

  De moraal van dit verhaal: don’t be flexible, be fluid 🙂

  Veel zegen en een goede tijd!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.