JUDAH (2)

MAF

Goed nieuws: Judah, Frank & Sandra komen naar Nederland! Zaterdagochtend 29 augustus om 8.00u vertrekken zij met MAF vanuit Lichinga in Mozambique naar Dar es Salaam in Tanzania (en Sandra is jarig!). Aansluitend vliegen zij vanuit Dar es Salaam met een rechtstreekse vlucht naar Schiphol, waar zij zondagmorgen 30 augustus rond 8.30u hopen te landen D.V.!

Vanaf Schiphol zullen de Obdams direct naar het ziekenhuis in Utrecht gaan, waar de medisch specialisten hen opwachten voor Judah’s behandeling.

Spannende dagen zijn dit dus geweest en gaan er ook nog komen. Meer informatie zullen wij delen als er meer bekend is. Voor nu willen wij vragen om Judah, Frank & Sandra in gedachten te houden en voor hen te bidden!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2020/08/28/judah-2-2/

3 reacties

  • Tamara van de Groep op 30 augustus 2020 om 16:13
  • Reageer

  Lieve Frank, Sandra en Judah,
  Vanmorgen hoorde ik van mijn moeder over jullie situatie…. Wat ongelooflijk heftig! En wat een rollercoaster moet het zijn waar jullie in terecht gekomen zijn.đŸ˜„ Moeilijk te bevatten dat jullie mannetje zo ernstig ziek is. Wij bidden mee met jullie voor een wonder en voorspoedig herstel!
  Lieve groet,
  René en Tamara + kids

  • A op 30 augustus 2020 om 12:20
  • Reageer

  Heel veel sterkte de komende tijd.

  • Janine op 29 augustus 2020 om 00:01
  • Reageer

  Heel veel sterkte allemaal!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.