YWAM Trainingscentrum

YWAM – Youth With A Mission!

Onze missie is het om de hele provincie te bereiken met Gods liefde! Er zijn binnen Niassa nog zeker 300 dorpjes die nog nooit het Evangelie gehoord hebben. Wie gaat?

Vandaar een conferentie op ons centrum waarin we mensen die al een DTS met ons gedaan hebben, uitleggen hoe het eruit zal zien als ze met ons gaan samenwerken. Super spannend…. want hoe gaan we al deze mensen begeleiden? Maar God denkt altijd groter, dus willen wij ook groter denken: tentpinnen wijder zetten (Jesaja 54:2) – God daagt ons enorm uit!

In februari komt er een super leuke groep van kids, tieners en volwassenen uit de Baptisten kerk Enkhuizen bij ons op bezoek. Voor hen hebben we dit filmpje gemaakt zodat ze zien waar ze ongeveer terecht komen. Kunnen jullie ook meteen meegenieten en zien hoe het er bij ons uit ziet. Geniet!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2023/11/29/ywam-trainingscentrum/

2 reacties

  • Klaudia op 29 november 2023 om 10:19
  • Reageer

  Wat een ontzettend leuk filmpje. Mooi al die mensen op het terrein te zien. God is goed! Laten we de dorpen bereiken met het evangelie! Jezus komt spoedig. De oogst is groot! Gelukkig staan er steeds meer arbeiders op.

  • Elly op 29 november 2023 om 08:44
  • Reageer

  Prachtig! Ik bid mee 🙏

  Xx

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.