Terug naar Mozambique!

Hallo lieve mensen!

Wij stappen a.s. maandag, 20 februari om 03:30 in de auto om naar Schiphol te rijden omdat we om 07:15 vliegen. Lekkere tijden voor een avondmens als ik! Wij vliegen voor het eerst in ons leven via Doha (Qatar) naar Zuid Afrika en dan door naar Nampula, Mozambique. We hebben 2x een overstap tijd van 6 uur, dus dat wordt een flinke trip. Bij onze vrienden, op de Youth with a Mission basis in Nampula bereiden ze zich voor op een DTS (Discipelschap Training School) en Leoni geeft les aan de stafleden. Wij zullen wat boodschappen doen in Nampula en de dag erna rijden we samen met Leoni weer terug naar Lichinga. Het is volop regenseizoen en er zijn een aantal plaatsen waar de doorgaande weg nog niet verhard is. Normaal doe je 9 uur over de autorit als je in 1x doorrijd; we gaan zien hoe dat nu zal zijn.

Wij kijken er naar uit om weer naar huis te gaan. Vooral ook Judah heeft zin om weer lekker met zijn vrienden te voetballen. We gaan dan ook weer een aantal voetballen meenemen voor de 5 voetbalteams die we graag willen aanmoedigen. Snel meer daarover!

Het is dit keer natuurlijk moeilijker om afscheid te nemen van mijn schoonmoeder, maar ze is in hele goede handen in het St. Niek en ook staat zij nog steeds helemaal achter ons werk. Zij zegt zelf dat een deel van haar hart ook in Afrika is. Bijzonder dat zij ons opnieuw haar zegen geeft om te gaan. En zo gaan we, in vertrouwen en in verwachting op wat God door ons en door ons team heen weer zal gaan doen. Liefs van ons drietjes!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2023/02/18/terug-naar-mozambique/

6 reacties

Naar het reactie formulier

  • Marianne op 20 februari 2023 om 09:12
  • Reageer

  Lieve Frank, Sandra en Judah, we bidden jullie een gezegende en voorspoedige reis toe. Sterkte met het achterlaten van jullie (schoon) moeder en oma. Dat zal niet makkelijk zijn, ook niet voor haar zelf. Gelukkig is ze veilig in Gods handen en verblijft ze op een goede plek.
  Fijn om jullie weer te kunnen ontmoeten de afgelopen tijd. Liefs Henk en Marianne

  • Petra op 18 februari 2023 om 16:24
  • Reageer

  Ga met God , en Hij zal met jullie zijn. Verdrietig jullie moeder zo te zien, maar fijn dat ze in goede handen is. Goede reis, behouden aankomst en Gods zegen voor het werk in dienst van de Heer. Blessings

  • De Lindentjes op 18 februari 2023 om 15:26
  • Reageer

  Lieve schatten, goede reis naar huis en we bidden dat de reis voorspoedig zal gaan. Liefs van ons! Marc & Marijke

  • Klaudia en Reinder op 18 februari 2023 om 14:06
  • Reageer

  Dikke knuffel van ons. We zijn blij voor jullie dat jullie weer terug kunnen gaan. Een goede en voorspoedige reis gewenst. Xxx

   • Tamara op 18 februari 2023 om 21:29
   • Reageer

   Wat dubbel moet dat zijn voor jullie….
   Desalniettemin een goede reis naar huis gewenst.
   Lieve groet,
   René en Tamara

  • Cornelie Sleurink op 18 februari 2023 om 12:01
  • Reageer

  Dikke liefs voor jullie allemaal!
  Sterkte met afscheid nemen en goeie reis terug!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.