Gelukkig nieuwjaar uit Wenen!

De dag vóór oudjaar zijn wij met de auto naar Wenen gereden. Daar hebben wij 14 jaar geleden voor een jaar  gewoond en we vinden het nu super leuk om oude vrienden weer te ontmoeten (bij wie we ook in huis zijn), familie te bezoeken (Frank zijn tante en nicht wonen daar) en… natuurlijk hebben we van de sneeuw genoten!!! Wij zijn heerlijk van een weekje vakantie aan het genieten. Donderdag rijden we weer terug en dan gaan we een maandje in Almere wonen.

Wij hopen dat jullie ook genoten hebben van alle afgelopen feestdagen en wij blijven jullie ontzettend dankbaar voor jullie meeleven, meegeven, meebidden enz. Op naar een nieuw jaar met nieuwe verrassingen van God.

Veel liefs, Frank, Sandra en Judah!

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.franksandra.nl/2015/01/06/gelukkig-nieuwjaar-uit-wenen/

2 reacties

  • Dia en Joost doef op 6 januari 2015 om 20:44
  • Reageer

  Het is jullie Van Harte gegund! Geniet er lekker van met elkaar!

  • Netty op 6 januari 2015 om 18:59
  • Reageer

  Geniet ervan, jullie verdienen het!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.